Kuchař/kuchařka – řezník/řeznice, zpracování masa – KMZ
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Koleje a menza
vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Kuchař/kuchařka – řezník/řeznice, zpracování masa
Co Vás na této pozici čeká?
- příprava masa pro kuchyň (opracování, porcování)
- pomocné práce při přípravě jídel
Co od Vás požadujeme?
- vyučení v oboru řezník
- praxe v oboru
- znalost masa a jeho úpravy
- samostatnost
- chuť pracovat
- schopnost pracovat v týmu
Co Vám můžeme nabídnout?
- mzda dle praxe a zkušeností
- práce na ranní směnu (pondělí – pátek)
- možnost profesního růstu
- 6 týdnů dovolené (4 týdny v době letních prázdnin)
- volné vánoční svátky
- pracovní oděv a zajištění jeho údržby
- možnost stravování v místě výkonu práce a s příspěvkem zaměstnavatele
- zaměstnanecké benefity (výhodný mobilní tarif i pro rodinné příslušníky, slevy u partnerů, univerzitní školka, možnost využití sportovišť a rekreačního zařízení univerzity za zvýhodněnou cenu)
Nástup: 3. 1. 2022
Profesní životopis zasílejte do 22. 12. 2021 elektronicky na adresu: kariera@utb.cz nebo na adresu:
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Oddělení rozvoje lidských zdrojů
nám. T. G. Masaryka 5555
760 01 Zlín