Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci

Archiv výběrových řízení

Šéfkuchař/ka – KMZ

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Koleje a menza

vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Šéfkuchař/ka.

Co Vás na této pozici čeká?
  • úzká spolupráce na s vedením menzy
  • administrativa v kuchyni
  • řízení práce v kuchyni
  • odpovědnost za chod přípravy a výdeje všech pokrmů
  • odpovědnost za kvalitativní a kvantitativní přípravu a výdej všech pokrmů
  • samostatná příprava hotových jídel i minutkové kuchyně
  • příprava jídel pro účely společenských akcí (rauty, bankety, apod.)
  • sestavování jídelních lístků
  • práce s kolektivem
Co od Vás požadujeme?
  • vyučení v oboru kuchař/-ka
  • praxe na obdobné pozici min. 3 roky
  • předchozí praxe s vedením týmu lidí
  • samostatnost, spolehlivost, týmového ducha
  • znalost výrobních procesů
  • znalost systému HACCP
Co Vám můžeme nabídnout?
  • mzdu dle praxe a zkušeností
  • práci na ranní směny (pondělí – pátek)
  • možnost profesního růstu
  • 6 týdnů dovolené (4 týdny v době letních prázdnin)
  • volné vánoční svátky
  • pracovní oděv a zajištění jeho údržby
  • stravování v místě výkonu práce a s příspěvkem zaměstnavatele
  • zaměstnanecké benefity (výhodný mobilní tarif i pro rodinné příslušníky, slevy u partnerů, univerzitní školka, možnost využití sportovišť a rekreačního zařízení univerzity za zvýhodněnou cenu)

Předpokládaný nástup: 1. 9. 2020

Profesní životopis zasílejte do 25. 6. 2020 elektronicky na adresu: personalni@utb.cz nebo na adresu:

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
personální odbor,
nám. T. G. Masaryka 5555,
760 01 Zlín

Fakulty a součásti

Zavřít