Akademický pracovník/pracovnice v oboru Technologie potravin pro ÚTP FT
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologická
Ústav technologie potravin
vypisuje výběrové řízení na obsazení pozice Akademický pracovník/pracovnice v oboru Technologie potravin pro zajištění výuky v předmětech:
- Technologie potravin rostlinného původu I., II.
- Potravinářská technologie a biotechnologie I.
- Food technology of Plant Foodstuffs I., II.
Požadavky:
- absolvent doktorského studia v daném oboru
- publikační činnost v časopisech evidovaných na WOS
- samostatná tvůrčí práce a schopnost aktivně se zapojit do práce ve výzkumném týmu
- aktivní znalost anglického jazyka
- morální a občanská bezúhonnost
Předpokládaný nástup: 1. 1. 2021.
Přihlášku do výběrového řízení zasílejte do 5. 12. 2020 nejlépe elektronicky na: personalni@utb.cz nebo na adresu:
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,
personální odbor,
nám. T. G. Masaryka 5555,
760 01 Zlín.
K žádosti je třeba doložit kopii/sken dokladů o dosaženém vzdělání, doklad o dosažené vědecké hodnosti, profesní životopis s údaji o dosavadní praxi a publikační činnosti a čestné prohlášení o bezúhonnosti.
Povinně zveřejňované informace
Sdělení o počtu uchazečů: přihlášeno 5 uchazečů
Termín zasedání komise: 18. 12. 2020
Rozhodnutí: nevybrán žádný uchazeč